oktober 19, 2021

Hækken

Rigtigt mange steder i verdenen lever Hækken op til dens navn og fremstår som en tyk hæk fyldt med torne der er skarpe som knive, men den kan også tage mange andre former. Fælles for alle formerne, om det så er sump, ørken eller jungle, så er Hækken altid vildtvoksende og sjældent sikker. Dens torne river og flår i sind og sjæl, såvel som kroppen, og efterlader en Changelings minder og identitet i strimler.

Inde i Hækken er der stier der fører til andre steder i både denne verden og andre. Mange af disse stier løber tæt på de dødeliges verden og man kan svagt ane den anden side når man er nær en udgang. Andre stier derimod fører dybere ind i Hækken, til andre vildtvoksende områder, til stabile områder som en Changeling har slået sig ned i og kultiveret, eller i værste tilfælde til Arcadia. Set fra den lyse side, så er det dog umuligt for alt andet end De Sande Feer at gå fra Hækken og ind i Arcadia, så selvom en dødelig skulle forvilde sig derind, så er det kun muligt for dem at komme til Arcadia i følge med en Sand Fe.

Hækken er fuld af liv. Eksempelvis de mystiske og semimagiske planter som holder frugter, som normalt kendes som Goblinfrugter. Der findes også væsner i alverdens former og størrelser, som normalt kendes som Hobgobliner i Changeling samfundet. Om væsnerne stammer fra Hækken, fra Arcadia eller en gang kom fra de dødeliges verden og derefter langsomt har muteret til det de der nu, det kan der kun gisnes om, men deres ophav kan på den anden side også være lige så forskellig som deres udseende. Størstedelen af Hobgoblinerne er fjendtlige, men det ses dog sjældent, at man kan støde på Hobgobliner som er nogenlunde til at tale med eller direkte venlige.