oktober 19, 2021

Goblinfrugter

Goblinfrugter er et udtryk for en række forskellige specielle frugter der vokser i hækken. Der findes en mangfoldighed af frugter, der har hver deres farve og smag. Det kan være svært at se forskel på nogle af frugterne når de først er høstet, da mange minder lidt om hinanden. De gør en række forskellige gode ting for dem der spiser dem, men nogle af dem har også alvorlige ”bivirkninger”.

Det er muligt at høste goblinfrugter fra forskellige plantegevækster i Hækken. En Changeling der er godt bekendt med Hækkens planter, ved hvornår frugterne er modne, hvilke der er spiselige, og hvilke man skal holde sig fra. En frugt kan måske give en ekstra Glamour, eller hjælpe med at lukke nogle af ens sår, mens en anden kan virke uskyldig, men i virkeligheden er giftig.

Goblinfrugter kan nogle gange findes allerede høstet i Hækken, når forskellige væsner taber, eller sælger dem. Dog er det altid med en vis risiko at spise sådan en Goblinfrugt, da man ikke ved hvor den stammer fra. Hvis man ikke er en Goblinfrugt ekspert, så har man nok ikke stor chance for at vide hvad man måske indtager.