oktober 19, 2021

Sande Feer

De Sande Feer er de udødelige, magtfulde og ubarmhjertige beboere af Arcadia, som ligger på den anden side af labyrinten kaldet Hækken. Det er disse væsner som kidnapper mennesker og langsomt forvandler dem om til Changelings.

Feernes forståelse, motivationer og handlinger er fuldkommen fremmede for mennesker. Mange af dem er bundet af obskure og underlige eder og regler, andre af dem opfører sig umiddelbart fuldkommen tilfældigt, følgende logik som på ingen måde giver mening for et menneske.
Selvom de fra tid til anden tager menneskelige eller dyrisk form, så er de ofte ude af stand til at forstå almindelige dødelige, hvilket er en af grundene til at de også finder dem så fascinerende.

I Arcadia, og til en grad også i Hækken, har de guddommelige kræfter og er i stand til at forme og kontrollere alle elementer af deres rige som det passer dem. Selvom deres evner i de dødeliges verden er kraftigt reduceret, så er de alligevel ekstremt magtfulde, idet deres indflydelse stækker sig ind i vores verden ved hjælp af de kontrakter som de lavede med elementerne og mundæne ting for evigheder siden.