oktober 19, 2021

Universet

Changelings

En Changeling er en person, der har opholdt sig i længere tid i Arcadia: Stedet hvor skønhed og galskab går side om side. Arcadia er landet, hvor feerne holder til. Feerne er mægtige skabninger, der er herrer og fruer i deres egne verdener, og Feerne holder menneskene i meget lav agt. De kidnapper børn, lokker mænd til at fryse ihjel under snestorme og spiser folk, der går ud, når månen står højest. Disse Feer kaldes for De Sande Feer.

Hvis en Sand Fe beslutter sig for, at den har brug for en tjener, kidnapper eller lokker denne Sande Fe et menneske med til Arcadia, hvor den langsomt begynder at omdanne det. Hvis Feen skal bruge en mannequin til at holde sine smukke halskæder af troldetænder, så bliver mennesket til dette. Skal den bruge en levende, fritsvævende flamme til at lyse op i det 23 etager store bibliotek, så bliver mennesket til dette. Der er næsten ingen grænser for, hvad en Fe kan have brugt mennesket til. Igennem denne omskabelse bliver mennesket til en Changeling: Halvt menneske, halv fe.

En Changeling opdager hurtigt efter sin flugt fra Arcadia, at denne er forandret for altid i krop, sind og sjæl. Men selvom Changelingen selv kan se en anden verdens spor på deres egen krop og andre Changelings, ser alle Changelings og hækkens væsner ikke sære ud for mennesker. Dette kaldes for ”Masken” og er en illusion der lægges over alle Changelings og lignende når de er i den menneskelige verden. Denne illusion er på alle måder perfekt, og ikke engang en Changeling der skulle have horn, vil blive opdaget i at have disse hvis et menneske skulle røre den på hovedet. Menneskets sind vil i stedet for bortforklare det, og kun mærke et almindeligt hoved med hår.
Wyrden har også sat andre spor på en Changeling end de som kan ses under masken. En Changeling lever længere end mennesker, men dog ikke evigt.

Med Arcadias tvivlsomme velsignelser, kommer der også sørgelige forandringer. En Changeling kan ikke få børn, og hvis det nogensinde skulle være sket, er det i legender fortalt blandt de forskellige Freeholds.