februar 28, 2020

Vigtige personer i Løvfaldets Freehold

NPCere:

Wilhelmina:

Tidsløs, rank og med en stor retfærdighedssans våger hun over Løvfaldet. Ingen ved præcist hvor gammel Wilhelmina er eller hvordan hun kom til Løvfaldet, men som ejeren af jorden som Løvfaldet ligger på har hun været der så længe nogen kan huske. Hun er et kendt ansigt selvom årstiderne og Changelings kommer og går.

Rygter vil vide at hun er udnævnt som Beskytter over stedet, af en af de første regenter. Opgaven med at opretholde freden i Freeholdet, er noget hun tager meget seriøst. Og hvad der er helt sikkert er, at hun altid er den man kan lufte sine bekymringer til, specielt hvis det drejer sig om en udefrakommende trussel. Wilhelmina har i tidernes løb omdannet Løvfaldet til noget af en selvforsynende bunker, for at beskytte mod de Røde Kommunister, de Sande og andre der vil hendes ”børn” det ondt. Nogle kalder hende paranoid, hun betegner sig selv som lavpraktisk og realist. Lige meget hvad er hun altid frisk på at fortælle en god historie om dengang da…

Wilhelmina er kendt som den som tager kampen op for de Changelings de andre helst så udelukket fra fællesskabet. Selvom hun er en del af Vinterhoffet forsøger hun så vidt muligt at behandle alle ens. Hun ved hvem alle Freeholdets medlemmer er og viser tydelig bekymring for dem hvis de kommer på afveje. Der er altid en seng klar hos Wilhelmina, hvis man har brug for det.  

Du vil som spiller kunne få udstukket en relation med Wilhelmina eller selv bede om en relation, der efterfølgende skal godkendes af arrangørerne.

Ernest Skougaard -Tidligere regent af Efterårshoffet.

Ernest var som stilheden før efterårsstormen. Med hans pjuskede fjer øjenbryn, næb agtige næse og hans alt for store og deforme camouflage jagtjakke, der holdt hans mange fjer på ryg og arme i sikkerhed, var han ikke til at tage fejl af. Det var tydeligt for alle at han elskede naturen og friheden. Han vandrede meget, og gik på jagt. Og ofte forsvandt han i flere uger af gangen, men han vendte altid tilbage.
Han snakkede med alle om hans frygtelige tid i Arcadia, hvor hans som hornugle havde været fanget i et bur. Derfor gik han meget ind for frihed, og frihed under ansvar når det gjaldt hoffet. Han var frygtløs, i hvert fald hvis man spørger mange. Og han havde en tendens til at holde ufarligt skarpt øje med alt og alle, og vidste ofte hvad der skete før folk selv opfattede det. En venlig mand, som mange kunne lide, men som man helt sikkert ikke ville stå i vejen for.
Han havde været regent i 7 år, og i slut september 1987, tog han på goblin marked, og efter en uge hvor ingen havde set ham, begyndte der at gro en krone på Enkefruens hoved.
Alle troede han måske var kommet tilbage og bare var forsvundet ud i naturen, som så mange gange før, men i det øjeblik gik det op for hoffet at der måske var sket ham noget. Der blev sendt ekspeditioner ind i hækken, og på et senere goblin marked, men der var ingen spor af Ernest. Efterårs hoffet står stadig tilbage med mange spørgsmål om hvad der er sket deres tidligere regent.

Fader Daniel Andersen – tidligere regent for Vinterhoffet.

Fader Andersen var en rank, kølig og nobel mand. Med hans rolige ydre, sirligt tilbageredte grå hår og ærbødige erhverv som præst, fungerede han som lige dele sjælesørger og regent i næsten 15 år.
Han var aldrig bleg for at fortælle om de mange nætter han havde tilbragt i Arcadia og det mørke der altid havde omgivet ham. Eller om den forskruede form for kærlighed han havde følt for sin Keeper, der ude i den mondæne verden var erstattet med en sand kærlighed til Gud. Han talte ofte om hvordan samtaler med netop Herren havde lært ham at sorgen også kunne være helbredende. For mange af Freeholdets medlemmer virkede han for prædikende og fanatisk til tider og ingen der var i hoffet dengang, kunne have undgået at opdage de stridigheder der var mellem ham og Wilhelmina.
Og så for et år siden var han væk. Rygterne vil vide at han i tiden op til sin forsvinding talte meget om at tage på pilgrimsfærd, og om kaldet fra en højere magt der trak i ham.
Formodes ude for rækkevidde, da Wyrden har fundet en ny regent.

Eva-Jytte Lauersen – tidligere regent for Sommerhoffet.

Eva-Jytte var Porcelænsmaler på den Kongelige Porcelænsfabrik på Frederiksberg og var meget stolt at sit håndværk. I Løvfaldet var hun en glad ældre dame med masser af mod på livet. Hun kunne godt lide at tingene var på en bestemt måde, men havde altid et smil på læben og en latter i stemmen. Selvom hun var regent for sommer, hævede hun aldrig stemmen, men man var ikke i tvivl om når hun mente noget. Med sin særegne tøjstil og mangefarvede tørklæder der dækkede hendes lilla permanentede hår, var hun svær at overse. Hun talte sjældent om sin tid i Arcadia, medmindre hun fik en Fernet Branca for meget indenbords. Så talte hun til gengæld gerne i blomstrende vendinger om de fantastiske malerier hun som pensel havde været med til at kreere for sin Keeper.
Før Eva-Jytte forsvandt, havde flere af medlemmerne lagt mærke til at hun var blevet mere distræt og ofte talte med sig selv. Selvom dette var bekymrende, tillagde man det dog hendes alder. Da hun ikke dukkede op i over 14 dage, tog et par bekymrede medlemmer ud for at besøge hendes lejlighed på Frederiksberg. Her fandt man et pænt dækket bord, hvor der lå en halvspist bolle på en musemalet tallerken, kaffen var efterladt i koppen og tøjet i vaskemaskinen var muggent. Det var som om Eva-Jytte en morgen havde rejst sig og var gået ud af døren uden at se sig tilbage.
Formodes ude for rækkevidde, da Wyrden har fundet en ny regent.

Hermia Jensine Nielsen tidligere regent for Forårshoffet.

De isblå øjne og de blonde proptrækker krøller der kendetegnede den unge regent, kunne indikere at hun ville være nem at manipulere med, men når hun åbnede munden overvældede årtiers visdom enhver der kunne finde på at undervurdere hende. Selvom kroppen var den af et barns, så var der ingen tvivl om at sindet var meget ældre. Som hendes Keepers ynglings bog i Arcadia havde hun suget alt den viden til sig som hun var i stand til i løbet af de 50 år hun var fanget der. Hermia havde kun været ude af Arcadia i få timer da Wyrden valgte hende som ny regent og der sad hun i 4 år mens hendes krop indhentede det fortabte. Hun havde barnets optimistiske sind, men var alligevel en hård forhandler og udmærket i stand til at sætte sig i respekt. Hun arbejdede benhårdt for fællesskabet og fungerede ofte som mægler i strid.
Hermia forsvandt under forårets Præsentation af Æbler. Måske var det teenagenykkerne der slog til, men for første gang nogensinde, insisterede en siddende regent på at være den der gemte sine egne æbler i Hækken. Desværre kom hun aldrig tilbage og de resterende medlemmer af hoffet ledte efter hende hele natten, men fandt ingen spor udover den efterladte kurv med æbler, som hun aldrig gik gemt. Der gik næsten 6 måneder inden Wyrden endelig valgte en der var værdig.
Flere af de faste medlemmer af Hækpatruljen sværger at de ved lejlighed kan høre latter fra en ung pige i Hækken.

Vigtige spiller karakterer:

Freeholdets regenter:

Enkefrue Høgh –  Regent af efteråret (Camilla Lorenz)

Selvom Enkefrue Høgh ligner en gammel sød dame, skal man ikke tage fejl af hendes venlige smil. Hun er darkling og stålfast del af efteråret, og er på ingen måde bange for at indgyde frygt i folk. 

Hun arbejder som gymnasielærer og har gjort det siden hun kom ud af hækken i august ‘87. Og selvom hun leder med hård, men kærlig hånd, så lytter hun til alle.  Enkefruen er meget interesseret i to ting: At snakke og hjælpe folk med at konfronterer deres frygt, og at holde Løvfaldet sikkert, ved at skaffe viden om feernes våben og magi, så det kan bruges mod dem.

Der er ikke så mange der bliver lukket ind bag hendes facade, men det er dog velkendt i freeholdet at hun ikke bryder sig om folk der ikke har ordentlig takt og tone, eller tiltaler hende på andre måder end: Enkefrue Høgh eller Efterårsregent Høgh. 

Rygterne siger at hun var i et kæmpestort bibliotek i Arcadia, nogen vil tolke at det er der hun har sin store viden fra, andre vil sige at det var der hun blev så kedelig og konservativ. Uanset hvad så gør hun tingene på sin egen uransagelige måder.

Hun blev regent i start oktober ‘87, efter at den tidligere regent, Ernest Skougaard, tog på goblin marked i hækken, og forsvandt. Han var væk en uges tid før folk begyndte at lede efter ham, da han ofte tog på lange ture. Denne gang dukkede han dog ikke op igen, og da en krone begyndte at vokse på Enkefrue Høghs hoved, vidste hele freeholdet at der var sket noget med Ernest.