oktober 19, 2021

Covid-19 forholdsregler

Da vi har måtte sande at Corona desværre ikke lige forsvinder sådan lige med det første, så har scenariet derfor måtte tage forholdsregler i forbindelse med afholdelse.

– Max antal spillere vil blive fastholdt ved de 35. Med de få NPCer, arrangører og køkkenhold vil vi derfor kunne holde os under 50 mennesker på matriklen.
– Sengene i sovesalen vil få ophængt stofgardiner og blive inddelt i kabiner så man ikke længere sover direkte ved siden af en anden spiller. Personer fra samme husholdning vil kunne få dispensation for dette. Reglerne for særlige soveforhold er stadig gældende.
– Maden vil delt ud centralt og vil ikke længere være en buffet. Det forventes at alle spritter hænder og holder afstand. Alle der serverer maden vil selvfølgelig bruge maske og handsker.
– Der vil være max antal siddepladser på borde for at inden sidder over for hinanden direkte.
– Vi stiller sprit til rådighed på alle åbne områder.
– Der vil blive gjort en indsats for at flytte dele af spillet udenfor eller ind i mindre rum med max antal spillere.

Vi ved at hele denne situation stiller krav til både os som arrangører og til jer som spillere, men vi håber derfor at med disse tiltag så kan alle få det bedste scenarie som muligt. Skulle myndighederne indføre yderligere restriktioner, så vil vi selvfølgelig reevaluere.