oktober 19, 2021

Disclaimer

Til 1988- Et Changeling scenarie har vi valgt at grave os ned i World of Darkness verdenen. Da scenariet ligger op til en krudttønde af følelsesmudder, har vi valgt at lave følgende disclaimer;

Det er en mørk og til tider hjerteskærende eksistens at være Changeling i en verden som aldrig vil se en som den man rigtig er. Hjertesorger og Fetches der har overtaget ens liv er dagligdags kost for de fleste af rollerne til scenariet. Familie og venner er som regel helt uvidende om ens traumatiske tid i Arcadia og kan ofte ikke finde en logisk forklaring på de forandringer de ser i Changelingen.
De temaer vi vil hive fat i, vil være mørke emner som svigt, vold og psykiske traumer. Midt i dette finder man Freeholdet Løvfaldet som, for de fleste, står for lyset i mørket, fællesskab og tryghed.

1988 – Et Changeling scenarie er et 18+ scenarie og vi forventer derfor en vis modenhed blandt vores spillere. Med det sagt, så vil vi både i karakterskabelsen og under scenariet, forsøge at skabe en tryg atmosfære for alle vores spillere. Der vil under workshoppen blive forklaret grundigt hvordan man afklarer hinandens tryghedszone både ved kamp og i fysiske relationer. Denne workshop er obligatorisk og man vil ikke kunne deltage i scenariet uden at deltage i workshoppen. Alvorlige brud på disse anvisninger, kan i værste fald betyde en bortvisning fra scenariet.

Der vil være tryghedspersoner til stede under hele scenariet og mulighed for at gå offgame hvis man har brug for en pause.
Følgende ting vil være gode at have i mente, når man skal afklare om scenariet er noget man ønsker at deltage i:

  • Der er i tilmeldingen lagt spørgsmål ind omkring trigger-warning, altså emner man ikke ønsker at rollespille grundet personlige traumer eller problemer. Dette er ikke ment som en måde for os til at snage i jeres privatliv, men for at sikre os at du ikke får en karakter med disse emner tæt ind på livet.
  • Det vil i tilmeldingen være muligt at notere sig spillere man ikke ønsker relationer med. Der vil ikke blive stillet spørgsmål til dette og det garanterer at du ikke ender i relation eller hof med denne person.
  • Alle karakterer der ligger i kategori 3 på Skræk-O-Meter vil have et trigger-warning tag. Dette giver spilleren muligheden for at styre udenom roller, man selv mener vil kunne hive offgame problemer op af posen. Vi vil stadig opfordre til at man grundigt overvejer hvilken kategori man ligger sig selv i. Alle roller vil have lige mange relationer og pre-skrevne plot hooks til scenariet uafhængigt af hvilken kategori de ligger i. Det er derfor meget vigtigt at understrege at Skræk-O-Meter intet har noget at gøre med hvor meget dybde der er i karakteren.

Vi synes selv at vi i tilmeldingsprocessen har gjort vores for at komme problemerne i forkøbet, men hvis man har yderligere bekymringer er man altid velkommen til at hive fat i os på mail (før scenariet) eller i bunkeren (under scenariet).