oktober 19, 2021

Wizened Kontrakter

Kontrakter med Kreationer

1: Øjeblikkelig ekspertise   
Cost: 1 Glamour
Catch: Du taler med genstanden i 10 minutter for at lære dens hemmeligheder.
Effekt: Med denne evne forbedrer du din evne til at bruge en bestemt genstand, såsom et våben. Derefter giver du +1 skade med det våben i 30 minutter.
Denne evne kan gennemskue ting der er lavet med kontrakten “Triviel Ombygning”, så man eksempelvis kan gennemskue et falsk ID eller en pengeseddel. Bemærk dog at du skal betale prisen som normalt.

Denne evne virker ikke på genstande af rent eller koldsmedet jern.

2: Under fuldmånens øje
Cost: 2 Glamour
Catch: Changelingen ved hvem det er han skal gennemskue illusionen på. (Hvis personen ikke er der, så betales der fuld pris)
Effekt: Du kan fortrylle et stykke glas, som er større end et sæt normale briller, til at gennemskue illusioner. Eksempel på ting kunne være et drikkeglas, en lup eller en kikkert.
Når Changelingen kigger igennem glasset tæller han som at have en Clarity på 8 overfor illusioner og kan se igennem dem. Det er kun Changelingen selv som kan finde ud af at bruge glasset og effekten varer maksimalt i 1 minut.

3: Skaberens destruktive blik
Cost: 3 Glamour og 3 Viljestyrke hvis effekten bruges på en Token. 
Catch: Den ting som ødelægges, er ejet af Changelingen selv.
Effekt: Changelingen kan igennem Wyrden se hvorledes ting hænger sammen og bryde sammenholdet imellem elementerne i objektet. Dette gør at Changelingen kan ødelægge en ting og gøre den ubrugelig.
Hvis kontrakten bruges på våben, så kan disse ikke længere bruges, så hvis det eksempelvis bruges på et sværd eller en kniv, så kan disse ikke længere skade, da de hurtigt ruster op. Hvis det bruges på skydevåben kan disse ikke længere skyde. Hvis kontrakten bruges på en rustning, så vil den miste alle Panser-point. Alle andre ting vil blive til støv og blive ubrugelige.
(Hvis kontrakten bruges på en Token, eller anden magisk ting, så skal den spiller som har brugt kontrakten komme ned og aflevere Token til arrangørerne. Bemærk at der godt kan være konsekvenser ved at ødelægge ting der indeholder Wyrden.)

4: Triviel Ombygning
Cost: 3 Glamour og måske 1 Viljestyrke
Catch: Den ting Changelingen laver om, er stjålet fra en person, og den nye ting skal bruges imod denne person.
Effekt: Changelingen laver en lille ting om til en anden ting med samme funktion. En husnøgle skal laves om til en anden husnøgle, et ID-kort skal være et andet ID-kort, en pengeseddel om til en anden pengeseddel osv. F.eks. er det muligt for Changelingen at lave en husnøgle om til en anden husnøgle, eksempelvis nøglen til den låste dør som de står foran. Dog kan Changelingen ikke lave husnøglen om til en bilnøgle.
Tingen skal være lille nok til at kunne holde det i én hånd.
Effekten varer maksimalt i 10 minutter eller indtil den forlader Changelingens berøring.
Hvis Changelingen vælger at bruge 1 Viljestyrke, så kan tingen forlade Changelingens berøring og vil først ophøre med at virke efter første gang den bliver brugt. Ved en nøgle vil det eksempelvis være efter den har låst en dør op, og ved en pengeseddel vil det være første gang den bliver brugt til at betale med.