oktober 19, 2021

Fairest Kontrakter

Kontrakter med Hovmod

1: Masken af en Bedreværdig   – M
Cost: 2 Glamour
Catch: Changelingen udgiver sig for at være en højtstående kendt, som er kendt kun for sin rang (Kongelig) eller sit gode udseende.
Effekt: Med denne evne bliver karakteren til en rigtig god ven af offeret. Effekten varer i 5 minutter og bliver brudt hvis Changelingen angriber ofret, eller hvis ofret bliver udsat for fare.

2: Sange fra fjerne Arcadia – M
Cost: 2 Glamour
Catch: Changelingens optræden foregår foran et rigt og magtfuldt publikum.
Effekt: Med denne evne kan Changelingen udføre en dans, sang eller fortælling og med magi gøre denne optræden så dramatisk og fængende, at publikum er tvunget til at sidde og stirre på Changelingen. Publikum følger helhjertet og dybsindigt med i dennes optræden, med mindre der viser sig et tegn på fare for publikum (uro i nærheden, slagsmål, synlige våben eller at taget styrter ned). Kontrakten holder i maksimum 10 minutter og symboliseres ved evnens start ved at holde en knyttet næve i vejret.

3: Kappe af Forfærdelig Skønhed – M
Cost: 2 Glamour og 1 Viljestyrkepoint
Catch: Changelingen duellerer ved en formel lejlighed en duel som er aftalt af begge parter.
Effekt: Ved at aktivere denne evne forhindrer kasteren enhver i at skade ham i 15 minutter eller til kampsituationen er slut, med mindre han forsøger at skade dem. Modstandere må stadig kæmpe imod alle andre end kasteren. Mennesker og andre væsner end Changelings ser kasterens sande form, og mennesker flygter i rædsel, mens andre væsner bliver tryllebundet i et halvt minuts tid over Changelingens særegne udseende. Denne kontrakt skal symboliseres ved, at karakteren har krydset sine arme over brystet. Hvis denne evne modståes med viljestyrke, betyder det, at den enkelte karakter har modstået evnen, men alle andre vil stadigt være påvirket.

4: Ord af Minderne aldrig Set – M
Cost: 3 Glamour og 1 Viljestyrkepoint
Catch: Changelingen forsøger at overbevise sit publikum om noget, Changelingen reelt mener, er korrekt.
Effekt: Changelingen synger eller fortæller en historie for sit publikum (max 5 personer), hvorunder alle falder i en drømmelignende trance. Efter fortællingen er fuldendt, vågner alle i publikum og er herfra overbevist om, at historien er sket for dem eller en meget nær ven, som har berettet det videre.
Denne evne kan ikke tvinge nye holdninger i folk – kun oplevelser. Fortællingen kan maksimum vare 15 minutter, selv om oplevelsen, der forklares, kan opleves som langt længere.