oktober 19, 2021

Elemental Kontrakter

1: Elementernes Kappe
Cost: 2 Glamour
Catch: Du rører dit element, når denne evne aktiveres (Som minimum én håndfuld, og elementet skal være “friskt”).
Efter denne evne er aktiveret er du beskyttet af dit element i 10 minutter, så den første, der slår dig med sine næver eller nærkampsvåben vil få 2 i skade fra dit element. Evnen holder kun til det første slag mod dig og kan kun bruges én gang pr. time

2: Påkalde Elementånd 
Cost: 2 Glamour
Catch: Det er anden gang at du hidkalder den samme ånd.
Effekt: Changelingen kan påkalde en elementånd og, ved at give den en gave, bede den om at udfører en opgave for sig. 
Ånderne kan skaffe information om en person, en genstand eller et område. 
Changelingen kan kun spørge ind til ting der er i nærheden af hvor Elementånden bliver hidkaldt.
Changelingen beder Ånden om at udføre en opgave og så vil den forsøge på dette efter bedste evne og vende tilbage med de informationer den har fundet.
Bemærk at ånder ikke er dumme, så hvis den selv mener at den er i fare, så vil den afvise opgaven. Ligeledes kan ånderne godt finde på at lyve, hvis de ikke er tilfredse med den gave som der er blevet givet til dem.
(Måden det virker på er at du skriver opgaven ned på et papir, informationer om hvad der er ofret og dit navn og afleverer det i mesterbunkeren. Svaret vil blive lagt i dit dueslag)

3: Kontroller element
Cost: 3 Glamour
Catch: Karakteren ofrer noget meget personligt, som elementet på en eller anden måde ødelægger (Dette skal gøres tydligt rollespilsmæssigt foran andre spillere).
Med denne evne kan man nu påkalde sit element, og skønt det ligner det naturlige element, kan det vendes til et ekstremt angreb mod en modstander. Dette vil give 2 i skade. Her skal elementet ikke være til stede.

4: Elementets avatar
Cost: 4 Glamour og 1 viljestyrkepoint
Catch: En halvtimes meditation ved en meget livagtig afbilledning af elementet (Efter denne catch er udført holder dens fordel resten af spildagen indtil kontrakten bruges første gang).
Du bliver nu et levende element i 10 minutter. Dette betyder, du får en forøgelse af Panser på +2, og du kan i denne form bruge niveau 3-evnen for kun 1 Glamour med samme skade. Mens denne kontrakt er aktiv, er karakteren immun overfor skade fra sit eget element.