oktober 19, 2021

Darkling Kontrakter

Mørkekontrakter

1: Krybende Frygt- M
Cost: 1 Glamour
Catch: Hvis Changelingen kan slukke alle lyskilder i lokalet.
Effekt: Med denne evne får offeret en ekstrem frygt for at være i selskab med Changelingen. Han flygter og vil forlade lokalet så hurtigt det er muligt.

2: I Ly af Mørket
Cost: 2 Glamour
Catch: Du har inden for den sidste dag været mindst én sammenhængende time væk fra naturligt sollys.
Effekt: Med denne evne bliver du usynlig, så længe du står stille enten langs en væg eller i et hjørne – dog aldrig direkte under en lyskilde. Laver du lyd, kan det stadig høres. Effekten symboliseres ved at holde en hånd i luften med en finger i vejret. Effekten varer så længe, du står stille – op til 15 minutter. Effekten afbrydes øjblikkeligt, hvis du angriber eller flytter på noget/nogen støder ind i dig. Brug af denne kontrakt kan godt opdages. Hvis en anden person ser på dig, mens du aktiverer kontraken, kan de se, at du forsvinder fra syne på en mysisk måde.
Denne evne tæller som en form for illusion og kan derfor gennemskues af changelings med clarity på 8 eller derover.

3: Glemsomhedens velsignelse -M
Cost: 2 Glamour og 1 Viljestyrke.
Catch: Changelingen forsøger at fjerne et minde hvor han har forrådt ofret.
Effekt: Changelingen forsøger at ændre hukommelsen på ofret, så alle personer som der har været en del af mindet, bliver til uformelige skygger, hvis stemmer ikke længere kan adskilles imellem mand eller kvinde. Offret kan godt huske hvad der har været sket, men ikke hvem, ud over ham selv, som har været en del af mindet.
Der kan maksimalt ændres op til 10 minutter af et minde.

4: Mørkeræd -M
Cost: 3 Glamour og 1 viljestyrkepoint
Catch: Offeret er alene, og du har allerede brugt krybende frygt på offeret.
Du rører dit offer, og dette begynder at skælve af frygt så de ikke kan bevæge sig. Dette lammer målet i 5 sekunder (hvor denne er paralyseret). Effekten brydes ikke ved angreb.
Denne evne kan kun bruges en gang per person per time.