oktober 19, 2021

Beast Kontrakter

Klo og Tand Kontrakter

1: Fugletunger og Ulveord
Cost: 1 Glamour
Catch: Changelingen ofrer noget som repræsenterer, eller har været en del af den type dyr som Changelingen selv er, til naturen.
Effekt: Changelingen går ud i naturen (eller Hækken) og regenererer 3 Glamour på 10 minutter (kan kun bruges en gang pr. 24 time).
(Hvis denne evne bruges i Hækken, så skal brugeren kontakte en arrangør, så snart muligheden byder sig.)

2: Bæstets Skarpe Sanser
Cost: 1 Glamour
Catch: Changelingen bruger 2 minutter på at opføre sig som sit dyr og lave dyrets lyde, og ellers opføre sig som dyret når det sanser og søger ting imens kontrakten er aktiv. (Hvis Changelingen har benyttet sig af catchen til at aktivere kontrakten og stopper med at opføre sig således mens kontrakten er i brug, tager kontrakten den oprindelige pris i glamour)
Effekt: Changelingen kan fornemme ting som almindelige væsner ikke kan og tæller som at have en Clarity på 8, over for illusioner. Bemærk, at Changelingen kan ikke se dem, men ved der er nogen. Denne evne varer i 10 minutter.

3: Rappe hove
Cost: 2 Glamour
Catch: Changelingen smider noget fra sig af personlig værdi, idet øjeblik kasteren flygter via kontraktens evne.
Effekt: Changelingen emulerer yderligere sit dyr og bliver hurtigere. Dette gør, at din karakter kan flygte fra en kampscene. Effektivt skal du tage hænderne på hovedet og flytte dig så langt væk fra kampscenen, at du hverken kan se eller høre nogen folk, der er en del af scenen.
Evnen er fysisk hårdt krævende for Changelingen, og kan derfor kun bruges én gang om dagen.

4: Bjørnens Massive Form
Cost: 4 Glamour og 1 Viljestyrke
Catch: Changelingen befinder sig i fri natur eller Hækken, og rører enten ved sit Seeming dyr, eller et Hækbæst.
Effekt: Denne evne kræver kostume. Med denne evne giver Changelingen alvorlig skade og får sit Wyrd-niveau som bonus til sin kampværdi (dog max +5) samt +3 kp.
Kontrakten varer indtil den bliver fjernet eller maksimalt 1 time.