oktober 19, 2021

Seeming Kontrakter

Beast Kontrakter

Beast er Changelings hvor deres fe-side er formet som dyr og derfor skriver de kontrakter med Klo og Tand. Det er gennem disse kontrakter Beast får mulighed for at komme i tættere kontakt med deres dyriske fe-side. Det giver dem mulighed for at kontrollere, tale og blive et med specifikke dyr, gør det muligt for dem at trække på evner fra dyr, om det så er byttedyrets evne til at stikke af eller rovdyrets forstærkede lugtesans til bedre at kunne finde byttet.

Darkling Kontrakter

Darklings er Changelings af mørket så selvfølgelig er det med dette de skriver deres kontrakter og trækker deres evner fra. De skriver kontrakter med mørket for at få dette til at beskytte og styrke dem. Mørke bruges til at skjule Darklingen, til at fremkalde rædsel i dødelige og andre effekter knyttet til mørket, natten og skrækken ved en spøgelseshistorie der er blevet til virkelighed.

Elemental Kontrakter

Elementals er Changelings formet og bygget af rå naturkraft og elementer, det er deres kontrakt med deres element der gør dem til hvad de er. Det sætter dem i forbindelse med deres element, giver dem mulighed for at styre elementet og til at påkalde elementet og få det til at beskytte sig.

Fairest Kontrakter

Fairest er de skønneste i landet og de ved det, mange vil mene at de er det tætteste på De Sande af alle seemings. Måske er det derfor at de skriver kontrakter med hovmod/forfængelighed, det giver dem i hvert fald evnen til at forstærke deres naturlige skønhed, forblinde selv deres største fjender, tryllebinde deres publikum og gøre det muligt at vise dødelige deres sande fe-skønhed.

Ogre Kontrakter

Ogres er de største og de stærkeste af Changelings formet af deres Skaber til at kunne give og modtage skade. Det kræver både styrke og modstand og derfor skriver de kontrakter med Sten. De trækker på Sten for at få mere styrke, for ikke at knække i en kamp og for at ikke at lade sig mærke med slagene. Det er simple men effektive kontrakter der skrives mellem Ogres og Sten.

Wizened Kontrakter

Wizened de vise og snedige håndværkere fra Arcadia, der er kilden til de mange eventyr om hjælpsomme fe-folk, er velsignede med muligheden for at skrive kontrakter med Kreationer. Det gør dem i stand til at skabe, reparere og forstå genstande, at skabe forbindelse med de døde ting på en måde som nærmest gør dem levende, så levende at man næsten kan tale med dem.