oktober 19, 2021

Vinter Kontrakter

Flygtig vinter

1: Dragen Ved Det -M
Cost: 1 Glamour.
Catch: Changelingen kan se offeret i øjnene før evnen bruges.
Changelingen opdager en af offerets største kilder til sorg.

2: Glemsel af Sorgs Ansigt -M
Cost: 1 Glamour. 
Catch: Modtageren har modtaget en gave fra kasteren indenfor 24 timer.
Effekt: Changelingen fjerner mindet som ligger til grund for modtagerens sorg i en time. Modtageren glemmer derfor helt hvorfor han/hun er ked af det og vil begynde at opføre sig som om alt er helt ok.

3: Ansigter i Vandet -M
Cost: 2 Glamour.
Catch: Offeret bærer et billede af et ældre familiemedlem eller en forgænger på sig.
Changelingen tvinger med denne evne sit offer til at huske et meget sørgeligt og smertefuldt minde. Personen kan i cirka 2 minutter ikke fokusere på sin opgave eller tankegang, idet al dennes koncentration er på et meget smertefuldt sted. 

4: Hver Sorg en Juvel -M
Cost: 3 Glamour og 1 viljestyrkepoint.
Catch: Offeret har smagt en af Changelingens tårer.
Når denne evne aktiveres, bringes det mest smertefulde øjeblik i offerets liv op og forstærkes mange hundrede gange. Sorgen tvinger offeret til at lægge eller sætte sig krøllet sammen, og opgive verden. I 30 sekunder kan offeret ikke engang forsvare sig. Denne evne gør at offeret ingen livlyst har, og derfor ikke vil løfte en finger for at forhindre et angreb. Dog brydes effekten efter 2 angreb. Evnen kan kun bruges en gang pr. time.

Evig Vinter

1: Is rustning.
Cost: 1 Glamour.
Catch: 
Changelingen ligger et lag af is og frost over sin krop og får 1 ekstra Panser i næste kamp der opstår inden for de næste 10 minutter.

2: Ridende på Djævlens Kæbeben.
Cost: 2 Glamour.
Catch: Der er en ringende klokke indenfor 5 meter af changelingen.
Changelingen lægger en modstander under en kappe af frost. Hvis der er tale om nævekamp, så får modstanderen -3 til sit kamptal. Hvis der er tale om våbenkamp, så trækker modstanderen 1 fra sin skade. 
Modstanderen kan kun blive påvirket af denne effekt én gang pr. kamp.

3: Nedfaldet fra Stammen.
Cost: 2 Glamour.
Catch: Offeret bærer sølvsmykker af religiøs betydning for offeret.
Med denne evne skaber changelingen en kniv af is, der flyver mod offeret og giver denne 2 skade. Herefter har offeret -2 kamptal, indtil denne har fået varmen (fra en sommerhof Changelings kontraktevner eller 30 minutters afslapning i behagelig temperatur). Evnen kan kun bruges én gang pr. offer pr. kamp. 

4: Heksens Paradis.
Cost: 3 Glamour og 1 viljestyrkepoint.
Catch: Månen er på himlen, og Changelingen kan høre vilde dyr hyle eller larme per deres naturlige lyde, inkl. Hækvæsner.
Med denne evne dækkes et stort område af en snestorm. Denne evne kan også koncentreres til et rum, så sneen bliver til is. Dette giver skade 3 til alle i rummet bortset fra Changelingen og påfører alle -3 kamptal, så længe man er under effekten. Skaden af denne evne kan kun påvirke et offer en gang pr. 10 minutter. Evnen kan kun bruges en gang pr. 24 timer.