oktober 19, 2021

Forår Kontrakter

Flygtigt Forår

1: Amors Øje – M
Cost: 1 Glamour.
Catch: Changelingen har kysset offeret indenfor 24 timer.
Effekt: Changelingen opdager en af offerets ønsker eller mål. Kasteren skal på forhånd gøre klart, om det er et politisk, seksuelt/følelsesmæssigt eller personligt magt/styrke mål.

2: Vedbends vækst – M

Cost: 2 Glamour og 1 viljestyrkepoint.
Catch: Changelingen gør dette for at opretholde en pledge.
Effekt: Med denne evne kan Changelingen ændre eller tilføje et ønske eller mål på sit offer. Dette kunstige mål forsvinder efter en nats søvn. Se niveau 1 for kategorier.

3: Den Fremmedes Wyrd-Ansigt – M

Cost: 2 Glamour.
Catch: Changelingen har for nyligt (indenfor 24 timer) tilbudt offeret mad, og denne har taget imod det. Eller vice versa.
Effekt: Med denne evne genkender offeret Changelingen som værende den person, offeret helst vil se i den pågældende situation.
Hvis denne evne bruges på en gruppe af personer, koster evnen 1 viljestyrkepoint oveni, og 1 Glamour pr. offer efter nummer 2.

4: Den Indre Fe Vækkes – M

Cost: 3 Glamour og 1 viljestyrkepoint.
Catch: Offeret har frivilligt, velvidende og uden tvang eller brug af evner fortalt sine ønsker og mål til Changelingen.
Effekt: Changelingen forbander offeret, der nu i 1 time glemmer alt ansvar, alle risici og alle venner for at opnå et af sine mål. Dette vil typisk være det højeste ønske og derfor ofte det sværeste mål; men for 1 viljestyrkepoint kan offeret selv vælge et af sine mål.

Evigt Forår

1: Åndedrættets varme gave.
Cost: 1 Glamour.
Catch: Målet har frivilligt tilbudt Changelingen mad eller husly indenfor de sidste 24 timer.
Effekt: Med denne evne kan changelingen helbrede 1 skade fra målet, såfremt det ikke er alvorlig skade. Kan ikke bruges på kasteren selv.

2: Blodets Varme.
Cost: 1 Glamour og 1 viljestyrkepoint.
Catch: Målet har i fuld ærlighed og frivilligt bekendt sin kærlighed, romantisk eller familiært, til Changelingen.
Effekt: Med denne evne kan Changelingen helbrede 3 skade fra målet, eller 1 alvorlig skade. Denne evne kan bruges på kasteren selv, men så kan catchen ikke opfyldes.

3: Gårsdagens Fødsel.
Cost: 2 Glamour og 1 viljestyrkepoint.
Catch: Changelingen spilder en mængde af sit eget blod (et KP skades værd) på målet og rører det.
Effekt: Du kan ved berøring, helbrede al skade på målet, dog ældes målet med et år. Kan kun bruges en gang pr. spilgang.

4: Alle Dødsfalds Moder.
Cost: 3 Glamour og 1 viljestyrkepoint.
Catch: Et menneske eller Changeling er død  inden for få meter af stedet hvor kontrakten bruges, inden for det sidste år og en dag.
Effekt: Når denne evne bruges i menneskernes verden, vil en eksisterende plante vokse til en lang, tyk ranke, som griber et af Changelingen valgt offer og holder denne fast i 2 minutter. Det kræver kamptal 15 at slippe fri.
Bruges evnen i Hækken, vokser en del af Hækken ud som en torne-ranke og griber offeret. Denne ranke holder fast i 3 minutter, giver 2 alvorlig skade og kan ikke brydes, før tiden er gået. Når de respektive tider udløber, visner ranken væk og dør. Bliver det fastholdte offer angrebet, brydes effekten øjeblikkeligt. Denne evne kan kun bruges en gang pr. time.
(Når denne evne bruges, så skal du, når du har mulighed for det, kontakte arrangørerne.)