oktober 19, 2021

Hofkontrakter

Forår Kontrakter

Med foråret kommer livet, spirende fra jorden og alting bliver frodigt. Kontrakter med denne årstid giver medlemmer af hoffet muligheder for at kunne påvirke andres passion til både hjælp og frustration for den hvis passion der rammes. Samtidig med dette, kan de trække på de fornyende og spirende kræfter der kommer med foråret.

Sommer Kontrakter

Sommerens hof trækker både på varmen og styrken fra deres årstid, samtidigt med en kraft til at kunne udnytte andres vrede. Det er både kræfter der kan bruges til at til at styrke en kamp men samtidig også forhindre konflikter i at udspilles unødvendigt for ikke alle forstår at bruge vrede og styrke på den rigtige måde.

Efterår Kontrakter

Efteråret er årstiden hvor ting høstes og hvor ting begynder at forgå og kontrakter med denne årstid giver da også medlemmer af dets Hof mulighed for at påvirke ting på samme måde. Det er også årstiden hvor mørket kommer og med det frygten for hvad der lurer i skyggerne, men efteråret sørger for, at der noget til skærme mod denne, dog samtidig også til at skabe og bruge denne.

Vinter Kontrakter

I vinterens mørke kommer kulde og sorg. Medlemmer i Vinter hoffet forstår at trække på disse to kræfter, ikke kun på destruktive måder men også givende og hjælpende. Kontrakter med vinter giver dem mulighed for både at fremkalde en isnende kulde, lammende sorg men samtidig også en hjælpende hånd.